L'Atlètic Terrassa, campió d'Espanya cadet

Els nois de l'Egara acaben segons, les noies del CD Terrassa assoleixen el bronze i el xicots de les Pedritxes acaben quarts

Nació Digital
01 de juny del 2014


Terrassa ha estat la gran estrella dels X Campeonato de España Cadete en les categories masculina i femenina. I per damunt de tothom, l'Atlètic, doble campió, en nois i en noies. El títol  d'homes entrava dins  de les travesses, tot i que el Complutense era a priori el gran favorit. El de dones ha estat més sorprenent, tot i que aconseguit amb totes les de la llei.

El domini groc i negre ha estat absolut, i el dels clubs de la ciutat de Terrassa, encara més. Els nois de Can Salas s'han imposat en una final emocionant a l'Egara, que perdia 2 a 0 a la primera part, però ha tingut força i fe i a la segona ha marcat i s'ha posat dins el partit, fins que en un strock ha arribat el 3 a 1. Més tard, el 3 a 2, i amb el temps exhaurit, un penal a favor dels ratllats ha estat a punt de posar l'empat al marcador.

Les noies de l'Atlètic s'han imposat en la gran final al Pozuelo,  en els shoot-outs. I el CD Terrassa, al Junior. Títol i bronze per Terrassa, i com a millor jugadora i portera, Clara Pineda de Les Pedritxes, i Marina Folch de les groc i negre. En nois, el millor jugador ha estat Gisbert, de l'Egara.



Resultats masculins


Resultats femenins