Dissabte tornen les tempestes a Terrassa

Els bombers han atès trucades per diversos problemes derivats de les pluges fortes

La Torre
30 de maig del 2014


Aquest dissabte tindrem un matí amb força estones de sol, tot i que al vessant nord del Pirineu hi haurà més núvols i fins i tot algunes precipitacions. A partir de mig matí creixeran nuvolades a punts de muntanya que deixaran ruixats amb alguna tempesta novament al Pirineu, Prepirineu i Prelitoral especialment, però de cara al vespre pràcticament pot ploure de forma més feble a la resta del territori. Tot i això, les màximes podran ser una mica més altes.

De diumenge a dimarts hi haurà dies més assolellats. A partir de dimecres el temps tornarà a canviar.

Les tempestes han descarregat amb força aquest divendres des de mitja tarda sobretot a l'àrea de Barcelona i les comarques centrals, segons informa el Servei Meteorològic. Les pluges intenses han caigut a Terrassa, Barcelona i Sabadell, entre d'altres ciutats.
 
Protecció Civil ha activat la prealerta del pla Inuncat arran de les fortes pluges d'aquesta tarda. D'altra banda, els Bombers de la Generalitat han rebut una quinzena d'avisos entre les sis de la tarda i les set del vespre a l'àrea metropolitana de Barcelona a causa de les pluges a. Els bombers han atès trucades per diversos problemes derivats de les tempestes a Castellbisbal, Martorell, Sant Joan Despí, Sabadell o Terrassa.