Sis colles geganteres a la 4a Diada Antoni Messeguer

La Torre
30 de maig del 2014
Els Geganters de Terrassa celebren aquest dissabte, dia 31, la 4a Diada Antoni Messeguer. Després de tres edicions anteriors celebrant, amb èxit, la trobada de gegants en diumenge al matí ara es trasllada en dissabte a la tarda "per conèixer-ne la resposta ciutadana", segons manifesten des de l'entitat.
 
La Diada començarà a les 5 de la tarda amb la plantada de tots els gegants a la plaça Nova. Des d’aquest punt començarà la cercavila a les 6 i amb el recorregut habitual: Plaça Nova, Passeig del Vapor Gran, Carrer del Portal Nou, Carrer del Vall, Carrer del Forn, Carrer de la Unió, Raval de Montserrat, Placeta de la Font Trobada, Carrer de Sant Pere, Carrer del Cardaire, Carrer de la Font Vella i Plaça Vella. Cap a dos quarts de vuit es preveu que la cercavila arribi a la plaça Vella, on cada colla farà el seu ball de lluïment i rebrà el record de la trobada.
 
En aquesta edició de la trobada de gegants vindran 6 colles de Catalunya: Ciutat de Montblanc, Canet de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Casc Antic de Barcelona, Puigcerdà i Balaguer. També participaran a la plantada i a la cercavila els gegants de les escoles El Cim (Pep Panxut) i Bisbat d’Ègara, així com els Bastoners de Terrassa.