Francesc Mauri, Millor Professional

Ràdio Associació el premia per "la contribució des de la ràdio a l'acostament dels fenòmens meteorològics a l'audiència d'una manera didàctica i continuada"

Nació Digital
30 de maig del 2014
El meteoroleg Francesc Mauri
El meteoroleg Francesc Mauri | Joan Manel Oller
El meteoroleg Francesc Mauri Foto: Joan Manel Oller

La 14 edició dels Premis Ràdio Associació premien en la categoria de Millor Professional al meteoròleg Francesc Mauri, resident a Matadepera i molt vinculat a Terrassa, per “la contribució des de la ràdio a l’acostament dels fenòmens meteorològics a l’audiència d’una manera didàctica i continuada, així com al coneixement del territori i els diversos paisatges, i per haver-se convertit en un referent de la informació del temps arreu dels Països Catalans”.

El jurat, format per Carles Solà, Imma Tubella, Joan Manuel Treserras, Assumpció Maresma i Jordi Margarit, també ha premiat en aquesta edició el programa “El foraster” de TV3, amb el guardó audiovisual “1924”, la programació de RAC 1 “Cap per avall” per la celebració del Dia de la Ràdio, i l’”Especial Diada Nacional de Catalunya” a Catalunya Ràdio entre d’altres.

Nascut a Barcelona l'any 1966 però resident a Matadepera des de fa ja uns anys, Francesc Mauri va començar la seva carrera professional l'any 1985 a Catalunya Ràdio. Tres anys més tard es va incorporar a TV3 i fins l'any 1991 va elaborar la informació meteorològica a La Vanguardia. Col·labora també en diversos mitjans.