«Aixeca't de la tovallola», anima Estrella Damm aquest estiu

Redacció
29 de maig del 2014


L'estiu és a punt d'arribar, i la cervesera Estrella Damm torna a fer públic el seu tradicional anunci estiuenc, aquest cop protagonitzat per dos germans que lloguen un xiringuito en una cala del país i hi munten concerts i diverses activitats culturals.

L'anunci, enregistrat en localitzacions de Tossa de Mar (la Selva), manté la tònica de la sèrie d'anuncis Mediterràniament, en què la cultura compartida amb els amics esdevé tot una festa de creativitat on ceramistes, artistes murals, de la sorra i de teatre mostren i comparteixen les seves obres amb els que s'acosten fins a la cala. La cita culmina amb l'actuació de The Vaccines i la seva eufòrica cançó If you wanna. "Aixeca't de la tovallola. Entrena l'ànima", acaba animant Damm.

A més a més de The Vaccines, al videoclip també hi apareixen els artistes El y Ella, Me & the Bees, Coriolà, Calido Home, Zosen Bandido y Mina Hamada, Borja González, Yani Alonso, Joan Tarragó, Mariona Omedes, Úsame & Sebastian van Kempen i Xavi Manosa.

Dirigit per Clàudia Llosa, autora de la premiada La teta asustada, l'anunci va mobilitzar pràcticament a mig miler de persones, de les quals més de són extres.