Son Goku arriba per primer cop a la gran pantalla

Es podrà veure a Cinesa Parc Vallès de Terrassa

La Torre
28 de maig del 2014
Cartell de la pel·lícula

La pel·lícula Dragon Ball Z: la batalla dels déus ’ es podrà veure exclusivament a Catalunya, Mallorca i País Basc els pròxims dies 30, 31 de maig i 1 de juny.
 
Dragon Ball Z: la batalla dels déus es podrà veure amb 25 còpies en català a Catalunya i una a Mallorca. La producció ha estat doblada amb el suport del Departament de Cultura i de Televisió de Catalunya. Al doblatge hi participen la major part d’actors que havien format part de l’elenc de la sèrie d’animació emesa a TV3.
 
Tot i que aquest és el 18è film de la saga de Bola de Drac, és el primer cop que les aventures de Son Goku i les boles de drac arriben a la gran pantalla a Catalunya. El film s’estrena també al País Basc durant els mateixos dies. Es tracta d’una estrena platform , es a dir, que en funció de la resposta del públic s’ampliaran les dades d’exhibició i s’estrenarà a altres indrets de l’Estat espanyol. En algunes de les sales on s’exhibirà ja es possible adquirir les entrades.
 
Dragon Ball Z: la batalla dels déus
El film està dirigit per Masahiro Hosoda, amb guió de Yusuke Watanabe i direcció d’animació de Tadayoshi Yamamuro i té la implicació d’Akira Toriyama, el creador del manga en què es basa la sèrie d’anime, que s’havia desvinculat de la producció després de Bola de Drac Z.
 
La trama gira al voltant del despertar de Bills, el déu de la destrucció que quan esbrina que Freezer ha estat derrotat per Son Goku decideix reptar-lo a un combat. És el primer que l’argument s’insereix dins la història de la sèrie televisiva, concretament en el lapse de temps després de la derrota del monstre Buu.
 
A data d’avui hi ha confirmades les sales següents: Teatre Principal (Lleida); Megacine Badalona (Badalona); Cinesa Diagonal (Barcelona); Cinesa Diagonal Mar (Barcelona); Cinesa Heron City (Barcelona); Cinesa La Maquinista (Barcelona); Cinesa Maremagnum (Barcelona); Cinemes El Punt (Cerdanyola del Vallès); Cinemes Full HD (Cornellà de Llobregat); Ocine Girona (Girona); Ocine Granollers - El Nord (Granollers); Multicines Arenys (Arenys de Mar); Filmax Gran Via (l'Hospitalet de Llobregat); Cinesa Festival Park (Mallorca); JCA Cinemes Alpicat (Alpicat); Multicines Bages (Manresa); Cinesa Mataró Parc (Mataró); Cines Imperial (Sabadell); Atrium Cines (Sant Andreu de la Barca); CineBaix (Sant Feliu de Llobregat); Ocine Tarragona - Les Gavarres (Tarragona); Cinesa Parc Vallès (Terrassa); Multicines Sucre (Vic); Bosc Cinema (Vilanova i la Geltrú); Cinemes Amposta (Amposta); Cinesa La Farga (l'Hospitalet de Llobregat).
 
 
 
Podeu trobar més informació a :
 
 
 
Teniu el tràiler en alta resolució disponible a: