Nou incendi a l'abocador de Coll Cardús

El foc va originar-se la matinada de dimarts en un bufador de i es va estendre en un petit magatzem | La crema d'un dipòsit que contenia àcid clorhídric va comportar una fuita d'aquest compost químic

Lluïsa Tarrida
28 de maig del 2014
Aquest dimarts a la nit, sobre la 1:52 de la matinada, s'ha produït un petit incendi en un bufador a l’abocador de Coll Cardús, segons ha pogut saber La Torre.

El foc s'ha estès a un petit magatzem en el qual hi havia un dipòsit d'àcid clorhídric que ha comportat una fuita d'uns 1.500 litres. L'Agència Catalana de l'Aigua ha informat a l'Ajuntament de Vacarisses que "no hi ha hagut afectació al medi natural".

El material fuitat s'ha recollit amb material absorbent i s'ha transvasat el restant. En les tasques d'extinció hi ha participat bombers, agents forestals, mossos d’esquadra, i policia local de Vacarisses i personal de l'empresa. El foc ha estat extingit poc després de les quatre de la matinada.

Al principi del mes de març d'enguany, l'abocador ja va patir un incendi que va afectar una superfície total de 150 metres quadrats de deixalles.