El pregó de Festa Major de Terrassa el faran nens i nenes

Els infants hi participaran a través de les biblioteques públiques dels barris

La Torre
28 de maig del 2014
Enguany, el pregó de Festa Major, que es farà el divendres 4 de juliol i significarà el tret de sortida del conjunt de les activitats de la Festa Major de Terrassa, anirà a càrrec de sis nens i nenes que han participat en els clubs de lectura infantils que s'han desenvolupat al llarg d'aquest curs a les diverses biblioteques públiques de la ciutat.

Entre finals de maig i principis de juny, totes les biblioteques de Districte oferiran una sessió especial del club de lectura per a que els infants redactin el text del pregó, que portarà el títol genèric “Tinc un somni”. De totes les redaccions, els mateixos nens i nenes n’escolliran la millor, una per biblioteca. De la mateixa manera, també es triarà un infant per cada club de lectura, que serà un dels encarregats de llegir el pregó.

Els sis infants escollits pujaran al balcó de l'Ajuntament el dia 4 de juliol i llegiran la seva part. Tots els treballs quedaran exposats a l'atri de l'Ajuntament durant els dies de Festa Major (del 4 al 9 de juliol).

Enguany, han participat en els clubs de lectura infantil un total de 123 nens i nenes amb edats compreses entre els 7 i els 13 anys. Aquesta proposta pretén fer més participativa la Festa Major i apropar-la a tots els ciutadans i ciutadanes, i en aquest cas especialment als més menuts, en totes les seves vessants.