Els Minyons estrenen plaça de 9 a la Seu d'Ègara

Els malves s'anoten el pilar de 7 amb folre i ells Nens descarreguen la clàssica de 8

La Torre
24 de maig del 2014
Els Minyons de Terrassa han fet bons els pronòstics i han completat aquest dissabte a la Seu d'Égara el seu primer castell de 9 d'aquesta temporada. A més a més, el 3 de 9 amb folre s'ha convertit en la construcció de 9 pisos descarregada més matinera de la història de Minyons.

Just abans, els Minyons han descarregat el 5 de 8, una catedral completada davant la nau central de la Seu d´Égara, una catedral que data del segle V i que suposa el naixement de la ciutat de Terrassa. El tercer castells dels malves ha estat el 7 de 8, el primer d'aquesta temporada i que s'ha hagut de treballar un xic a la descarregada.

Ja per acabar una gran actuació, els Minyons han descarregat el pilar de 7 amb folre enmig de crits pel gol de l'Atlètic de Madrid. L'espadat és  una nova estrena aquest vespre de dissabte. En les properes hores us oferirem les imatges del pilar caminant dels Minyons de Terrasa i la crònica ampliada.


Per la seva banda, la Colla Joves dels Xiquets de Valls ha seguit el calendari previst i ha descarregat sense complicacions el 4 de 8, el 3 de 8i el 5 de 7. Un esdeveniment social ha fet que la Joves es desplacés a Terrassa amb absències i, tot i això, els vallencs

L'altra colla que ha sortit de plaça pletòrica han estat els Nens del Vendrell, que han descarregat el 3 de 8. Tot just divendres posaven acotxador a la construcció i aquest dissabte l'han completat a Terrassa. A més a més, els Nens han descarregat una nova Torre de 7 i el tercer 4 de 8 de l'any, el que demostra el gran estat de forma dels vendrellencs, que probablement arrosseguen el moment més dolç dels darrers 30 anys.

Els Nens del Vendrell segueixen el calendari previst i el seu gran objectiu, unir tres castells de 8 el diumenge vuit de juny, ja és més a prop.