MútuaTerrassa rep els nous residents i fa el comiat als antics

El centre hospitalari ha donat la benvinguda als 40 que han arribat i ha lliurat el diploma als 43 que ja marxen

La Torre
23 de maig del 2014
Residents assistents a l'acte de benvinguda i comiat celebrat a l'hospital universitari.

MútuaTerrassa ha donat la benvinguda als nous residents que s'incorporen al centre hospitalaria i ha fet el comiat als qui han acabat ja la seva etapa, 83 en total entre els dos col·lectius. 

Dels 40 residents que s’ha incorporat, 32 d’ells ho han fet en les diverses especialitats medicoquirúrgiques, sis  en l’àmbit d’infermeria de salut mental i llevadores, dos  residents a psicologia clínica i un s'incorpora com a cap de farmàcia.

Tots ells han rebut la benvinguda per part de l'entitat, en un acte on han assistit els seus tutors i residents d’altres anys. La taula que presidia l’acte estava formada pel doctor Antoni Casagran, gerent de la unitat Assistencial;  M. Emília Gil, adjunta a la direcció general; la  doctora Yolanda Cuesta, directora assistencial; Núria Freixas, adjunta a la direcció d’infermeria; el doctor David Dalmau, director de la Fundació Docència i Recerca i la doctora Mónica Rodríguez, presidenta del comitè de docència.

D’altra banda, també va tenir lloc, dimecres,  el comiat dels residents que finalitzen la seva formació durant aquest any i que han rebut el diploma acreditatiu de la seva residència a MútuaTerrassa.

En total han estat 43 residents els que finalitzaran la seva residència enguany: 35 d’ells ho han fet distribuïts en diferents especialitats medicoquirúrgiques, cinc d’ells en les especialitats d’infermeria de salut mental i llevadores, dos en psicologia clínica i un en farmàcia hospitalària.