Detingut després de robar un refresc a punta d'escopeta de balins

Va atracar i causar days en un súper del barri del Roc Blanc, on primer havia intentar atracar amb un ganivet

J.Ll.A.
20 de maig del 2014
Un home va ser detingut dissabte passat al carrer del Pablo Inglesias, al barri del Roc Blanc de Terrassa, després d'haver robat una Coca Cola en un supermercat de la zona amenaçant amb una escopeta de balins. 

L'home havia apuntat diverses persones amb una escopeta d'aire comprimit i després de l'atracament, va marxar acompanyat d'un altre home. Un comunicant anònim va trucar a la Policia Municipal advertint dels fets, per la qual cosa unes unitats policials es van desplaçar al lloc, on van trobar i detenir l'atracador, que encara portava l'arma.

La policia es va posar en contacte amb el propietari de l'establiment on el detingut havia intentat atracar, produint algunes destrosses. El local disposa de càmeres per la qual cosa hi ha gravacions d'aquest episodi i sembla que l'home armat només havia sostret una ampolla del refresc esmentat.

Segons que  explicaren els testimonis, sembla que el lladregot primer va intentar atracar amb un ganivet i, com que no va aconseguir-ho, va marxar per tornar després amb una escopeta de balins. Una unitat policial va traslladar al detingut a MútuaTerrassa y posteriorment a la central policial, on es realitzaren les oportunes diligències i es va acordar amb el cap de torn de Mossos que l'afectat presentaria la denúncia a la comissaria d'aquest cos policial.