Intervinguts 352 quilograms d'haixix a Terrassa

Els agents van localitzar la droga disposada en diversos fardells a l'interior d'un vehicle estacionat la ciutat, que havien abandonat prèviament

J.M.O.
20 de maig del 2014
Vehicle amb l'haixix Foto: Mossos

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Terrassa van localitzar dissabte 3 de maig un vehicle estacionat a la plaça del Segle XX de la mateixa localitat amb 352 kg d’haixix, disposats en fardells sota d’una manta. 
 
La intervenció policial es va produir quan els mossos estaven efectuant un control policial en l’accés a la zona centre de Terrassa i van rebre l’avís que un home havia abandonat un vehicle de grans dimensions en una zona propera. Ràpidament, es van mobilitzar diversos policies que es van adreçar cap als carrers adjacents i van iniciar la recerca de vehicles que es corresponguessin amb la descripció facilitada.
 
Finalment, els agents van localitzar a la plaça del segle XX un monovolum de color negre. Des de l’exterior es podia observar que a la part posterior del vehicle s’entreveien diversos fardells d’haixix, tapats amb una manta. Les primeres gestions d’investigació van permetre  esbrinar que el titular del vehicle era un home, que no va poder ser localitzat al seu domicili.
 
Es va traslladar el vehicle a la comissaria de Terrassa i en l’escorcoll que s’hi va realitzar es van localitzar un total d’onze fardells que contenien 352 kg d’haixix amb un valor de mercat de més de 2 milions d’euros.
 
Des de la Comissària de Terrassa es continuen les gestions d’investigació per  localitzar els autors dels fets.