Campanya de dermoprotecció solar a Terrassa

Es resoldran interrogants sobre què fer per evitar cremades i els càncers de pel

La Torre
20 de maig del 2014
La Farmàcia Can Boada ha començat, com cada any per aquestes dates, la campanya sobre la dermoprotecció, i aquest dimarts a les cinc de la tarda munta una carpa a la plaça Agustí Bartra per conscienciar als ciutadans com s'han de protegir del sol i cuidar la pell.

Es resoldran interrogants sobre què fer per evitar cremades solars, un envelliment de la pell i els càncers de pell. És una sessió informativa que facilita dades interessants, per les persones que s'acostin a la carpa, a partir d'una màquina que analitza la pell i indica quin factor de protecció necessita cada persona. D'aquesta manera s'atendrà als ciutadans d'una forma personalitzada, donant-los consells per prevenir que els rajos solars perjudiquin la seva salut.

Marta Bueno, titular de la farmàcia, ha explicat que "és important que la gent sàpiga quin tipus de pell té, què li és bo o dolent i com cuidar-se, ja que sinó amb el temps es passa factura. És bo recordar que els rajos solars poden arribar a ser molt perjudicials per la nostra salut, a vegades la gent no en pren prou consciència i no es protegeix com i quan toca, i es passa hores davant del sol, abusant. Hem de ser prudents i prevenir possibles malalties".

La farmàcia també mostrarà com ens hem de posar crema, protegir-nos el cabell i consells a tenir en compte, com per exemple que hi ha medicaments que poden provocar reaccions de fotosensibilitat. A part de la sessió informativa també es comptarà amb diferents promocions i ofertes especials per aquest dia de campanya.