El pedagog terrassenc Jordi Torrents presenta el nou llibre 'Recrear'

El també periodista i escriptor farà una presentació divertida dimecres a la llibreria Abacus amb el coautor Moisés Martínez

Josep Lluís Alonso
19 de maig del 2014
Jordi Urbea, Jordi Torrents i Moisés Martínez, autors del llibre.

El pedagog, escriptor i periodista terrassenc Jordi Torrents és un dels tres autors de "Recrear", un nou llibre que convida, mitjançant contes breus, històries impactants, continguts pràctics de  coaching  i un gran sentit de l'humor, a recrear la nostra vida i compartir la felicitat i plenitud que hom experimentarà amb les persones que l'envolten. Ha estat publicat per l'editorial independent Plataforma editorial.
 
Aquest  llibre és fruit d'un treball en equip en el qual han participat també dos coautors més:  Moisés  Martínez, músic i especialista en  coaching  i Jordi  Urbea, emprenedor i directiu al món de la publicitat i les noves tecnologies.
 
Expliquen que crear és una de les capacitats més sorprenents de l'ésser humà. "Crear", del llatí " creare ", significa produir una mica del no-res, donar vida. Avancen que aquest llibre durà el lector a recrear de forma pràctica i senzilla cap a les deu àrees més importants de la vida: jo, salut, parella, entorn, relacions, professió, diners, oci, crisi i sort; i ho farà, remarquen, de manera que podrà viure un intens i irrepetible joc.
 
La presentació del llibre la faran el mateix Jordi Torrents i també Moisès Martínez dimecres, 21 de maig, a les 7.30 de la tarda. Serà a la llibreria  Abacus , al carrer de la Font Vella, 72. La moderadora de l'acte serà Miriam  Iglesias , respons able de relacions institucionals de Plataforma Editorial.
 
Els mateixos autors conviden a assistir a aquesta presentació "malgrat que un dimecres a la tarda tothom està molt ocupat". No obstant això, anuncien que "xerrarem, compartirem, no donarem molt la llauna i fins us proposarem alguna cosa diferent. I a més, com diu el tòpic, en el marc incomparable de la Llibreria  Abacus  de Terrassa, un edifici senyorial que antany acollia un gran casino i que avui està replet de llibres suculents".
 
Els autors van presentar fa pocs dies el llibre al programa de ràdio "La  brújula  emocional", que es pot escoltar en aquest enllaç.