Automotive i Touchland, socialment responsables

Aquestes empreses de Rubí i Sant Cugat rebran el premi a la RSC que atorga la Cambra de Comerç en el marc dels seus premis anuals

Josep Lluís Alonso
23 de maig del 2014
En el marc dels Premis Cambra 2014 que la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa atorgarà aquest any i que inclouen diverses categories, els guanyadors del Premi a la Responsabilitat Social Corporativa són Continental Automotive Spain, S.A., i Distribuciones Touchland, S.L. 

L’acte de lliurament dels Premis Cambra 2014 se celebrarà el dia 19 de juny a la masia La Tartana, de Matadepera, en el marc d’una cerimònia que serà presidida per la vicepresidenta del Govern de la Generalitat de Catalunya, Joana Ortega.

Continental Automotive Spain, S.A.
Aquesta societat mercantil de Rubí es dedica a la producció de quadres d'instruments, pantalles multifunció i parts plàstiques per al sector d'automoció (BMW, Grup FIAT, PSA i Grup Volkswagen) en un entorn Lean. 

Fundada l’any 1987, l’empresa ha desenvolupat un complex projecte tecnològic d'eficiència energètica orientat a racionalitzar i minimitzar el consum energètic dins de l’empresa integrant aquest objectiu a tots els processos de fabricació i instal·lacions de la companyia, mantenint el nivell de producció i competitivitat i creixement sostingut de l’activitat global.

L'empresa ha estat guardonat per la capacitat de generar un projecte d’alt perfil tecnològic orientat a l’eficiència i estalvi energètic i la racionalització dels processos productius i de gestió al servei dels objectius de la

Distribuciones Touchland, S.L.
Aquesta companuia de Sant Cugat del Vallès  es dedica a la distribució de dispensadors ergonòmics per a la higiene de mans.

Integra el model del negoci i el producte en el marc d’una política de sostenibilitat que promou l’estalvi energètic, contribuint a l’estalvi d’aigua i electricitat com a alternativa al sistema de rentat de mans tradicional i implementant mesures de seguiment i control de l’estalvi. 

L’empresa participa de forma activa en la divulgació i contribució a iniciatives socials de consum racional i accés a l’aigua potable a països en desenvolupament. 

Ha estat guardonada pel desenvolupament d’un producte el concepte del qual contribueix de forma activa a la cultura de la Responsabilitat Social Corporativa en l’àmbit de l’estalvi i l’eficiència energètica.