Vagindauto i MC Mutual, premiades per la gestió del talent

Aquestes empreses de Terrassa i Barcelona són dues de les que rebran els guardons dels Premis Cambra 2014

Josep Lluís Alonso
17 de maig del 2014
En el marc dels Premis Cambra 2014 que la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa atorgarà aquest any, que inclouen diverses categories, els guanyadors del Premi a la Gestió del Talent, la Formació i el Coneixement són per les emperses Mutual Midat Cyclops-MC Mutual i Vagindauto/Epron Car Service. 

L’acte de lliurament dels Premis Cambra 2014 se celebrarà el dia 19 de juny a la masia La Tartana, de Matadepera, en el marc d’una cerimònia que serà presidida per la vicepresidenta del Govern de la Generalitat de Catalunya, Joana Ortega.

Grup Vagindauto (Vagindauto/Eprom Car Service)
Aquesta empresa de Terrassa  es dedica a la comercialització d'equips de diagnosi per al vehicle convencional i l'elèctric, a la formació monomarca i multimarca i la comercialització de paquets d'informació tècnica en diversos suports.

Constituïda l’any 1995, l’any 2013 l’empresa va realitzar un total de 12 cursos de 816 hores per a 32 professionals, que va feer extensiu a la seva xarxa de clients i proveïdors. El novembre de 2013 la Generalitat de Catalunya atorgà a l’empresa la responsabilitat de formar 400 docents d'Escoles Públiques i Concertades de tot Catalunya en l'entorn de la Diagnosi Electrònica i Noves Tecnologies per a l'Automoció.

La Cambra la guardona
pel desenvolupament del Pla de Docents en actiu en l’àmbit de la formació professional del sector de l’automoció i la seva contribució activa en l’increment de la qualificació i el desenvolupament professional i la integració d’estudiants en període de pràctiques tant en la mateixa empresa com en altres del mateix sector.

Mutual Mida Cyclops-MC Mutual
Aquesta societat de Barcelona i amb filials a Rubí i Sant Cugat és una entitat sense ànim de lucre que col·labora amb la Seguretat Social prestant als mutualistes assistència sanitària i cobertura econòmica derivades dels accidents de treball i les malalties professionals. Neix l'any 2006 de la fusió de Mutual Cyclops i Midat Mútua i actualment compta amb un equip de 1.766 professionals.

Des de l’any 2004, l’empresa desenvolupa l'Escola de Direcció MC MUTUAL, a través de la qual s’han format els 250 directius en Postgrau en Direcció i Gestió i desenvolupament d'habilitats de lideratge.

L'any 2012 incorpora el seu sistema d'avaluació de l'acompliment 180º pel qual els directius són avaluats pels seus equips pel que fa a la forma d'exercir el lideratge i l’any 2013 posa en marxa el Pla Sinapsis amb l'objectiu de reforçar la comunicació i el diàleg amb els seus equips.

Per distingir-la, el jurat del Premis de la Cambra de Comerç ha valorar la incorporació d’eines de gestió innovadores en el seu pla de formació de directius orientades a fomentar el treball col·laboratiu amb els equips professionals, afavorir l’aprenentatge i l’intercanvi d’experiències entre directius i crear espais de diàleg per posar en valor els resultats de les avaluacions, que ha fet evolucionar l’estil de lideratge de l’organització.