Viladecavalls celebra la Cursa Popular Casal Familiar d'11,5 kilòmetres

La 34a edició de la prova es realitza aquest diumenge en les categories infantil, popular i mini cursa

La Torre
17 de maig del 2014
Aquest diumenge,18 de maig, al matí, es celebra a Viladecavalls la 34a edició de la Cursa Popular Casal Familiar de Viladecavalls.

Començarà a un quart de deu del matí i competeixen tres categories diferents: Cursa Infantil, Cursa Popular i Mini cursa per a totes les edats. El recorregut és d’ 11,5 quilòmetres.

El carrer Antoni Soler i Hospital és el punt d'inici, des d'on els participants agafaran primer carrer Nou, i seguiran el recorregut per Prat de la Riba, Llobregat, de les Obagues, Pins, Sant Jordi, Camí Can Sanahuja, de Dalt, Antoni Soler i Hospital, Major, Sant Martí, Camí de l’Estació, Ctra. Can Buixeres (fins dalt), Ctra. Can Buixeres (baixada), Santiago Rusinyol, Joan XXIII, Camí de l’Estació, Sant Martí, i Major fins al mateix Antoni Soler i Hospital, on es situarà la meta. La cursa infantil, transcorrerà per Rosari, Francesc Macià i Prat de la Riba.


Alteracions de mobilitat

La disputa de la prova causarà alteracions a la mobilitat del municipi durant tot el matí de diumenge. Les principals alteracions afectaran especialment al c/ Nou, c/ de Baix, c/ Antoni Soler, c/ Major i c/ Sant Martí, i els seus adjacents. Des de les 06,00 hores del dia 18 de maig, estarà prohibit l’estacionament. L’Ajuntament de Viladecavalls i els agents de seguretat ciutadana han organitzat un dispositiu especial que regularà els accessos i la circulació de vehicles al municipi durant el transcurs de la cursa