Detingut un home per apunyalar una dona a Terrassa

El presumpte agressor pateix una malaltia mental i va triar la víctima a l'atzar

E.P./La Torre
15 de maig del 2014
Els Mossos d'Esquadra han detingut a un home amb problemes mentals que presumptament va agredir a una dona a la qual va apunyalar per l'esquena el dilluns 5 de maig al barri de Segle XX de Terrassa i que va triar a la víctima "per atzar".

El presumpte agressor, de 36 anys i amb problemes mentals, no va arribar a intercanviar paraula amb la dona, va escapolir-se i es va refugiar en un comerç proper després de causar-li lesions que no van ser d'extrema gravetat i solament van necessitar punts de sutura, ha informat aquest dijous la policia catalana.

Els agents que es van fer càrrec de la recerca van descartar des d'un inici que el mòbil de l'agressió fos un robatori o una venjança personal i, en dies posteriors, el van identificar passejant pel mateix barri i el van detenir el divendres 9 de maig.

Van verificar llavors que ja havia estat detingut el 2013 per amenaçar a una altra dona amb un ganivet al barri de Can Parellada i s'havia establert recentment en un habitatge proper on presumptament va cometre aquesta nova agressió.

El sospitós portava el pèl completament rasurat, amb el que la descripció de la víctima i testimonis no coincidia, i això va impedir el seu reconeixement inicial, però els indicis es van confirmar quan en un registre a la seva casa es va trobar roba reconeguda per la dona i una navalla amb restes de sang, amb la qual presumptament va cometre l'agressió.

El van detenir com a presumpte autor d'un delicte de lesions i va quedar ingressat en el servei de psiquiatria d'un centre hospitalari de forma provisional fins que el jutge que instrueix la causa dictamini la seva destinació.