El 17 de juny es presenta el projecte A les vuit al Raval

El col·lectiu ha realitzat un llibre i un documental sobre l'Acampada Terrassa

La Torre
30 de maig del 2014
Tres anys després de l’acampada a la ciutat de Terrassa arran del moviment 15M, veurà la llum el projecte A les vuit al Raval, que recull part dels fets i vivències viscudes durant els mesos de maig i juny del 2011 a la nostra ciutat.

L’acte, tindrà lloc el proper 17 de juny a les 21:30h a la sala gran del cinema Catalunya de Terrassa i consistirà en la presentació del llibre col·laboratiu amb textos i fotografies de 28 autories diferents, la projecció d’un documental de 25 minuts de durada elaborat a partir de les gravacions fetes al llarg de les setmanes que es va desenvolupar l’acampada, i alguna sorpresa més.

L'entrada és gratuita. Es tracta d’un projecte que han coordinat en Ian Gehlhaar, en Dídac García, l’Eduard Martín-Borregón i la Laia Carbonell però que ha comptat amb l’esforç i la participació de molts egarencs. El llibre i el documental s’han finançat amb una campanya de micro-mecenatge a través de la plataforma Verkami, on 55 mecenes han aportat els 1.350 euros necessaris per dur a terme la impressió de les 250 còpies del llibre i el DVD.

L’objectiu del col·lectiu és recollir i deixar constància d’un fet únic en la història de la ciutat de Terrassa des de les vivències personals d’algunes de les persones que en van formar part amb la voluntat de construir la Història des de la col·lectivitat, des de baix, des de la participació i des de l’horitzontalitat.

Més informació:facebook.com/alesvuitalraval