1 de 10

L'IES de Viladecavalls, en un concert conjunt de 1.200 estudiants

L'institut vallesà ha participat en la trobada musical "Com Sona l'ESO 2014" amb alumnes dels països catalanas

per La Torre, 15 de maig de 2014 a les 13:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de maig de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Alumnes de l'IES Viladecavalls que han anat a Torroella de Montgrí. Foto: IES Viladecavalls

Torroella de Montgrí va acollir la setmana passada “Com Sona l’ESO 2014”, una trobada musical amb instituts catalans valencians i de les Illes amb un denominador comú: fer de la música un element integrador amb alumnes de qualsevol condició social, cultura i nivell acadèmic.


L'IES de Viladecavalls ha participat un any més a aquestes convivències, en les que durant tres dies, alumnes d’entre 12 i 17 anys, duen a terme diferents activitats relacionades amb la música.

Un dels esdeveniments més rellevants d'aquests dies ha estat el concert conjunt 'Qualsevol nit pot sortir el sol', en el que hi van participar més de 1200 estudiants. La valoració que fa tant el professorat com l’alumnat és molt positiva. La trobada ha permès als estudiants realitzar molta feina artística, assajos i la realització final d’un concert, així com intercanviar experiències i coneixements amb altres persones i escoles.
Participació