Súmate denuncia pressions del PSC contra ponents dels seus actes

L'entitat diu que dos han refusat per problemes familiars

per La Torre , 15 de maig de 2014 a les 11:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de maig de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Súmate denuncia que ponents socialistes de l'acte de presentació pública a Terrassa han estat "pressionats i amenaçats per la direcció del PSC Nacional", afirma Marc Santín, responsable del Vallès Occidental. Per aquesta raó, expliquen, han afegit nous conferenciants per si de cas algun dels confirmats "cedeix". En aquest sentit, han indicat que s'ha incorporat Josep Serra, ex primer secretari del PSC de Terrassa.

Santín explica que la sospita de les pressions apareix quan després de l'inici de la campanya de difusió de la jornada en tot l'àmbit nacional comença a haver-hi baixes de darrera hora del cartell. "Només una hora més tard excusen la seva assistència l'ex alcalde Manuel Royes, la ex directora del Diari de Terrassa Anna Muñoz i el grup de cors de la Unión Extremeña de Terrassa. Sospitòs i curiós. I, a més, amb el mateix argument, problemes familiars". Manuel Royes ha confirmat a La Torre que és per un tema de salut d'un familiar.


La presentació de Súmate a Terrassa comptarà amb la presència de destacades personalitats terrassenques i catalanes.

A l'acte hi participaran Eduardo Reyes (president de Súmate), Paco Martínez (membre de Súmate i ex militant històric del PSC i del PSOE), Antoni Castells (ex conseller), Josep Santcristòfol (secretari comarcal del Vallès Occifdental d'UGT), Agustí Daura (històric del PSUC de Terrassa), i Pepe Ruiz (ex president de la AAVV del barri de Ca n’Anglada). 


Serà aquest proper divendres dia 16 de maig a les 19.30 hores a l'auditori del Centre Cívic Montserrat Roig de Terrassa, al barri de Ca n' Anglada.

Súmate és una de les entitats adherides al Pacte Terrassenc Dret a Decidir.

 

Participació