El PSC de Terrassa dóna suport a la manifestació contra Wert i Rigau

Els socialistes han convocat la militància a participar d’aquesta mobilització de dissabte a Barcelona

La Torre
15 de maig del 2014
Els socialistes de Terrassa se sumen  a la iniciativa del Marc unitari de la comunitat educativa (MUCE), que ha convocat una manifestació unitària contra les polítiques educatives del govern espanyol i català, el dissabte a Barcelona.

El PSC de Terrassa considera important "sortir al carrer per tal de reivindicar, un cop més, un ensenyament públic, de qualitat i que respecti el model d’immersió lingüística. Davant les retallades dels governs de la dreta, els socialistes reclamen un finançament adequat, que permeti reobrir les aules que s’han tancat fins ara, contractar professionals i recuperar les ràtios de les classes, que en alguns casos ja estan sobresaturades".

El PSC rebutja les polítiques de CIU i PP, ja que considera que fomenten un model d’educació privada, en detriment de l’ensenyament públic, participatiu, inclusiu i que garanteixi la igualtat d’oportunitats.

En aquest sentit, els socialistes recorden que l’educació és una de les potes bàsiques i fonamentals que garanteixen l’estat del benestar i la igualtat d’oportunitats. Així mateix, el PSC es mostra totalment contrari a la LOMCE, una llei que el PP ha tirat endavant sense cap mena de consens i que suposa un retrocés pel que fa al model educatiu del país i en concret, de Catalunya.

Pels socialistes, l’aplicació d’aquesta llei té un impacte directíssim sobre la saturació de les aules, la qualitat educativa, aspectes de desequilibri territorial i aspectes relacionats amb la inclusió escolar. El PSC de Terrassa ha mobilitzat la seva militància per tal que aquesta participi de forma activa a la protesta, que es celebrarà aquest proper dissabte, a partir Nota de premsa PSC TERRASSA de les 12h. La manifestació farà un recorregut per la capital catalana, des de la plaça Urquinaona fins a la plaça Sant Jaume.