Els advocats de Terrassa celebren la festa de Sant Raimon de Penyafort

El Col·legi dóna 4.000 euros a la Fundació Busquets i a Cáritas de Rubí i Sant Cugat

La Torre
15 de maig del 2014
El proper divendres, dia 16 de maig, tindrà lloc la celebració de la festa col.legial de Sant Raimon de Penyafort al Col·legi d'Advocats de Terrassa.

Els actes de la diada començaran a les dotze del migdia quan se celebrarà una missa a la catedral del Sant Esperit en memòria dels col.legiats difunts. A les sis de la tarda i al Teatre Principal hi haurà l’acte central de la celebració amb la imposició de togues als vint nous lletrats que s’han incorporat al Col·legi enguany.

També s’imposaran les medalles de plata als col.legiats que es varen incorporar fa 25 anys i que sumen un total de catorze. D’altra banda, i dins el capítol de distincions, el degà, Miquel Sàmper, rebrá la Gran Cruz del Consejo General de la Abogacía Española. També hi haurà un homenatge per a l’ex degà Joan Sales, traspassat enguany.

Com ja és tradició els darrers anys, es farà entrega de la partida del pressupost que el Col·legi destina a diferents entitats i que enguany és de 4.000 euros i ha estat per a la Fundació Busquets de Terrassa i per a Cáritas de Rubí i Sant Cugat. Un cop clos l’acte desenvolupat al Teatre Principal se celebrarà un sopar de germanor en un conegut restaurant de Matadepera.

En el decurs de l’acte es procedirà a l’entrega dels premis del concurs de fotografia i dels campionats de tennis, bàsquet i futbolí. Els actes de la festivitat de Sant Raimon de Penyafort van començar el passat 5 de maig amb el Cicle de Cinema i Drets Humans que es desenvolupa en tres sessions i fins el 22 de maig, i està organitzat per la Comissió de Drets Humans del propi Col·legi, la Sindicatura Municipal de Greuges i Amnistia Internacional. Les projeccions tenen lloc al mateix Col·legi d’Advocats i a la Biblioteca Central de Terrassa.