Terrassa fa millores del clavegueram a 3 barris

Les obres obligaran l'Ajuntament a tallar el carrer de Badajoz, al grup Montserrat, durant dos mesos

La Torre
10 de maig del 2014
L’Ajuntament de Terrassa, a través de l’àrea de Planificació Urbanística i Territori, durà a terme en les setmanes vinents diferents actuacions de manteniment i millora del clavegueram. Les obres afectaran tres punts diferents de la xarxa: el carrer de Badajoz, a Montserrat, el col·lector de Pere Parres, al barri del mateix nom, i el carrer de Sant Quirze, al Centre.De les tres actuacions, la que començarà primer serà la del carrer de Badajoz.

Aquesta obra començarà el pròxim 14 de maig i té una durada prevista de vuit setmanes, durant les quals el carrer estarà tallat al trànsit en gairebé tot el seu recorregut, excepte el tram més proper al carrer de Pontevedra. El projecte preveu substituir un tram de 180 metres de col·lector de formigó i la reposició de les escomeses i embornals existents a l’àmbit de l’obra. Els treballs s’han adjudicat a Excavaciones Cáceres per 46.489,92€.

L’actuació al col·lector de Pere Parres està motivada per la degradació d’un tram de 90 metres d’aquest col·lector, el que va del carrer de Francesc Oller al de Monturiol. Els treballs es duran a terme entre el 5 i el 7 de juny. Les obres s’han adjudicat a l’empresa Litutècnic SL per un import de 59.241,60€.

Finalment, al carrer de Sant Quirze es duran a terme treballs de reforç del col·lector similars als de Pere Parres. Les obres les farà l’empresa Litutècnic SL entre el 7 i el 9 de juny El carrer s’haurà de tallar al trànsit entre els carrers de Topete i Puig Novell mentre duri l’obra.