La casa Joaquim Freixa (1894) s'obre per la Fira Modernista de Terrassa

Obres de Joaquim Vancells, Tomàs Viver, Pere Viver i Rafael Benet, a Mobles Llovera

La Torre
09 de maig del 2014
Mobles Lloveras obre les portes de la casa d’en Joaquim Freixa (1894) durant la Fira Modernista de Terrassa, comptant aquest any amb la col·laboració de la galeria online Punt d’Art.

Junts, presenten una important exposició dels artistes terrassencs de l’època modernista Joaquim Vancells, Tomàs Viver, Pere Viver i Rafael Benet, anomenada “Pintors Modernistes Terrassencs”.

Cal destacar que la gran majoria d’obres no han estat mai exposades, ja que procedeixen de particulars i familiars dels artistes. Mereix una menció especial un gran paisatge d’en Joaquim Vancells de 400 x 80 cm., el paisatgisme impressionista d’en Tomàs Viver, les quatre estacions d’en Pere Viver i el retrat dels seus propis fills d’en Rafael Benet. D’aquesta manera, la galeria Punt d’Art segueix apostant, des d’ara fa tres anys, per exposar durant la Fira Modernista l’obra dels mestres de la ciutat, que han tingut molt a dir, mostrar i ensenyar.

Artistes plàstics, les obres dels quals són un referent per tots nosaltres i escola de pintors d’abans, d’actuals i que també ho seran, sens dubte, en un futur. La inauguració d’aquesta exposició, serà aquest divendres a les 19,30 hores i, a més dels dies de Fira Modernista, obrirà excepcionalment totes les tardes fins al pròxim dia 25 de maig.