La Fira Modernista de Terrassa, una festa participativa

Més de 130 entitats i organitzacions ciutadanes participen de diferent manera en l’organització

per La Torre, 9 de maig de 2014 a les 08:58 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de maig de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Un dels trets característics de la Fira Modernista és l’elevada participació de la ciutadania, no només assistint als actes com a públic sinó també organitzant-ne, o contribuint a l’ambient modernista decorant establiments i espais públics, o disfressant-se amb vestits d’època durant el cap de setmana de la Fira.

Més de 130 entitats i organitzacions ciutadanes participen de diferent manera en l’organització de la fira, involucrant centenars de persones. Una altra manera de participar a la fira és a través dels diferents concursos que es convoquen.


Els més antics són el d’ambientació de comerços i aparadors, el d’ambientació de bars i restaurants, el d’ambientació i decoració de les parades del mercat modernista i el de fotografia. Més recentment s’han afegit el d’ambientació de carrers, que enguany celebra la seva tercera edició, el d’Instagram (segona) i el d’arquitectura modernista, que es convoca per primer cop i té com a objectiu fomentar el coneixement del patrimoni arquitectònic modernista de la ciutat.

Es preveu que el d’Instagram sigui un dels més concorreguts, després de l’èxit de la recent trobada d’Instagramers #DescobreixTerrassa que va aplegar més de 400 persones a la ciutat. En aquesta ocasió no es requereix inscripció prèvia i per participar només caldrà pujar fotos amb les etiquetes amb #firamodernistatrs2014, #terrassaturisme i #terrassacentre.

Les bases dels diferents concursos es poden consultar a www.terrassa.cat/firamodernista i a www.terrassacentre.com.

 

Participació