El Circ Raluy torna a Terrassa amb "Boom!"

La històrica "troupe" estrena dissabte el seu nou espectacle a la Fira Modernista de Terrassa

Josep Lluís Alonso
08 de maig del 2014
Exterior del Circ Raluy Foto: Circ Raluy

El circ serà present, un any més, a la Fira Modernista , de la mà de les companyies Raluy i Tub d’Assaig 7.70. Pel que al Raluy, que s'ha convertit en un dels espectacles populars dels darrers anys, estrenarà aquest dissabte el seu nou espectacle d'aquesta temporada: BOOM!

El títol de l’espectacle reivindica el número de l’home-bala que Luís Raluy va incorporar en el seu moment a l’espectacle amb molt d’èxit. Tot i que a “Boom!” no hi ha homes bala,l’esperit innovador, emprenedor i emocionant de la família continua ben viu i per això ha volgut retre-li aquest homenatge del que podreu gaudir dins la seva bellíssima.

En aquest espectacle combina el circ més clàssic i familiar, marca de la família, amb apostes innovadores i d'elevat contingut artístic. Així, al costat dels pallassos i números tradicionals posats al dia hi ha innovacions com la incorporació de llum làser. Teixint complicitats entre tradició i modernitat, els Raluy continuen cercant la perfecció tècnica i la qualitat.

El Circ Raluy repetirà diumenge i n'oferirà noves el següent cap de setmana, 17 i 18 de maig. Amb prop d'una vintena d'artistes, el Raluy és un circ com els d’abans que destaca no nomès per la seva autenticitat, sinó també per la història que acompanya… Es tracta d'un circ museu itinerant amb carruatges del segle XIX i XX perfectament conservats. Prop de 80 anys de gires al voltant del món que ha permès formar el bagatge i l'experiència artística de la família Raluy i el seu circ.