L'Esbart Egarenc posa la dansa a la Fira Modernista de Terrassa

Els grups de Juvenil, Cos de Dansa i Veterans participaran activament en els actes del 10 i 11 de maig

La Torre
07 de maig del 2014
Com cada any, l'Esbart Egarenc participarà durant els actes de la Fira Modernista a Terrassa. No només serà l'encarregat de la cloenda de les activitats d'aquest cap de setmana amb Trama, sinó que també tindrà una gran presència en els carrers de la ciutat durant els dies 10 i 11 de maig.

Dissabte al matí es podrà veure el grup Juvenil pel centre de Terrassa fent una cercavila pels carrers de la ciutat que conclourà al migdia al parc Sant Jordi amb una petita interpretació del seu repertori.

També dissabte, els veterans de l'Egarenc actuaran amb altres grups populars a l'espectacle de cant coral "Cant del Poble" al Teatre Principal. Des del grup de Veterans es veu amb molta il·lusió poder participar en aquest acte. Durant tot el cap de setmana el Cos de Dansa també es podrà veure a "Una tarda al casino" on ja fa anys que l'Esbart Egarenc participa juntament amb El Social.

I, per descomptat, el mateix grup interpretarà el seu espectacle de creació pròpia "Trama" diumenge a les 9 del vespre al pati del mNACTEC com a cloenda de la fira.

Per David Capdevila, president de l'Esbart Egarenc, la Fira Modernista ja és "un acte considerat com a propi" ja que hi ha participat des del primer any.