Carles Silvestre, campió de la Cursa Popular 5km en ruta de Terrassa

Fins a catorze atletes de la Unió Atlètica Terrassa van competir-hi

Lluïsa Tarrida
07 de maig del 2014
Diumenge 4 de maig els carrers de la ciutat van acollir el Campionat de Catalunya de 5 kilòmetres en ruta dintre de la II cursa California Sport. Fins a catorze atletes de la Unió Atlètica Terrassa van competir-hi. La millor actuació individual va anar a càrrec del veterà fondista Carles Silvestre que se'n va endur l'or i el títol de Catalunya a la categoria M-60 amb un temps de 21”21 (millor marca de la temporada).

En la categoria M-45 tercera posició i medalla de bronze del combatiu Joan Galan 17”16, molt ben acompanyat per la setena posició de Juan Carlos Saco 17”51 i Cesar Avellaneda vuitè amb 17”57. En la categoria M-35 desena posició per Marc Martínez amb 18”54. Destaquen també a la categoria juvenil la segona posició del Francisco Hortal 20”03 i la 13a Daniel Folch 25”02.