El jutge ordena a la catedral lliurar a la policia la llista de pares

Fins ara el rector havia retingut els noms dels pares dels nens que van fer la comunió el dia que es va agredir Pere Navarro

J.M.O.
06 de maig del 2014
Plaça Vella de Terrassa i accés a la catedral, on va ser agredit Pere Navarro Foto: J.M.O.

Els jutjats han emès una ordre judicial perquè els investigadors puguin accedir als llistats de pares dels nens que feien la comunió el dia que Pere Navarro va ser agredit a l'atri de la catedral de Terrassa. El rector no els facilitava per les negatives i temences dels familiars a veure's implicats en el cas i perquè hi havia menors pel mig. Amb aquests llistats s'obre una finestra més per arribar a descobrir la identitat de la dona que va colpejar el primer secretari del PSC. La recerca feta per La Torre porta a creure que l'agressió va ser vista directament per un màxim de 8-10 persones i que el succés es va desenvolupar en un escàs marge de temps.

Fonts de la investigació han explicat a La Torre que la dona que va agredir Pere Navarro a la catedral del Sant Esperit és gairebé segur de Terrassa, tot i que no poden afirmar-ho encara al cent per cent. El que sí que confirmen és que la senyora va entrar a la basílica i va assistir a la cerimònia de les comunions.

Els investigadors ja disposen d'un bon grapat d'imatges de la cerimònia, on esperen veure la presumpta autora, però el problema amb el qual es troben és que bàsicament apareixen els nens de la comunió. Per esbrinar qui és la senyora, es busquen més fotografies que puguin aportar pistes. Sembla que hi ha testimonis capaços d'identificar-la.