La Torre sorteja dues entrades dobles per veure el sr. Bohigues

La Torre
27 de maig del 2014
La Torre sorteja dues entrades dobles per anar a veure l'espectacle protagonitzat per l'emblemàtic personatge de Versió RAC1 el senyor Bohigues. Les entrades són per a la funció del divendres dia 30 de maig, a les 22.30 del vespre a la sala B del Teatre Capitol de Barcelona. El termini per participar al sorteig es tancarà dijous dia 29 a les 16.59 hores.
 
Es tracta de l'espectacle "El pensador de barra lliure" d’Eduard Biosca que farà riure al públic i alhora reflexionar amb un humor únic i una visió molt particular de la societat. Sempre recolzat a la barra d’un bar, en Bohigues opina d’absolutament tots els temes de la vida utilitzant el “coneixement erroni més extens del món”. L’espectacle compta amb la veu en off de Toni Clapés i altres col·laboradors del programa que entrevistaran el personatge sobre diverses qüestions culturals, socials i de la vida en general.

Per participar en el sorteig només cal omplir el següent formulari:

Normes del concurs:
- Per participar al sorteig, cal que inscriviu el vostre nom, cognoms, telèfon i la vostra adreça de correu electrònic i, també, que accepteu les normes del concurs.
- Cada participant optarà a una entrada doble.
- El termini per participar al sorteig es tancarà dijous dia 8 a les 16.59 hores.
- Un cop fet el sorteig, La Torre contactarà per correu electrònic o via telefònica amb la persona guanyadora.
- Mitjançant la participació al sorteig, el lector s'inscriurà també al butlletí diari de latorredelpalau.cat. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.