Triple victòria de Cicles Morenito a Olot

La Torre
05 de maig del 2014
Pau Vilanova s'imposa a l'esprint d'Olot Foto: Cicles Morenito

En la segona jornada de la Copa Catalunya de ciclisme infantil, el tradicional Trofeu primavera a Olot, l'equip terrassenc de Cicles Morenito ha tornat a obtenir el triomf en les tres categories en que ha participat. La cursa va superar el centenar de corredors en el total de les curses disputades.

En categoria principiant, Oriol Alcaraz obté el primer lloc essent acompanyat al podi pel seu company Joel Díaz, tercer classificat. En fèmines, Marta Vilanova va assolir també la tercera plaça. En aquesta categoria també van disputar la prova per part de Cicles Morenito Sergi Montserrate i Joel Martínez. En categoria alevins un nou doblet de l'equip egarenc al podi amb Oscar Rota qui va ser el vencedor acompanyat per Adrián Ferrer classificat en tercera posició.

El tercer corredor de Cicles Morenito en participar en aquesta categoria va ser Eloi Salas. L'última categoria, els grans de la jornada, van ser els infantils. La victòria final arrodonint una gran jornada pel ciclisme terrassenc va ser per Pau Vilanova, refermant d'aquesta manera la classificació general en repetir el triomf assolit a l'anterior jornada de Pals. Pol Montserrate (Cicles Morenito), primer classificat de primer any va quallar un molt bona actuació i va finalitzar la prova quart classificat. També van participar per l'equip de Terrassa els corredors Jose González, Alvaro Robles, Alex Miserol i Marc Ramírez.

En categoria cadets, quatre integrants de l'equip Cicles Morenito van participar en cursa del calendari francès amb uns quaranta participants. Adrià González, Guillem Garcia i Raül Rota van acompanyar al corredor premiat amb la tercera plaça del podi, Jordi López. El calendari català de cadets disputarà aquest diumenge la segona jornada, en circuit urbà, a la veïna localitat de Sabadell, disputant el XVIII Memorial Fidel Bagan que organitza la PC Palomillas. Actualment Cicles Morenito lidera la classificació per equips en cadets.