Les baixes fan ajornar els castells de vuit als Castellers de Terrassa

La colla blau turquesa actuarà a les Fires i Festes de la Santa Creu a Figueres

La Torre
02 de maig del 2014
El proper diumenge dia 4 de maig, el Castellers de Terrassa actuaran a les Fires i Festes de la Santa Creu d’enguany, a Figueres, juntament amb la colla local i els Capgrossos de Mataró. A causa de diverses baixes pel pont de l’1 de maig, considerades claus en el tronc i a la pinya, els castells de vuit hauran d'esperar com a mínim una setmana més, tot i que als assaigs, es va avançant de manera ferma.

Per la colla blau turquesa, aquesta actuació ha de servir per consolidar encara més els castells de set fets fins al moment, lluny de casa, i continuar treballant amb diferent gent a diferents posicions. El 4 de 7 amb agulla i el 5 de 7 són dos dels més que possibles castells que Castellers de Terrassa podrà podran portar a plaça aquest cap de setmana. Juntament amb els Castellers de Terrassa, a plaça hi hauran els Castellers de Figueres i els Capgrossos de Mataró.

Els Castellers de Figueres estan realitzant el seu millor inici de temporada i ja han descarregat el 4 de 7 amb agulla, 3 de 7 i 4 de7 enguany. El 5 de 7 hauria de ser el proper repte i podria arribar aquest cap de setmana. Per la seva banda els Capgrossos de Mataró en la present temporada han realitzat el 2 de 7 i 4 de 8 com a millors castells. Podrien anar a per el 3 de 8 o intentar repetir algun d'aquests dos.