Manolo García premiat per la lluita contra el càncer

Lluïsa Tarrida
06 de maig del 2014
Premiats, ponents, alcalde de Terrassa i president de la FEFOC, en l'acte d'aquest dilluns Foto: A.T.

Aquest dilluns, dia 5, va tenir lloc l'acte de lliurament de plaques de la Fundació FEFOC i EIO (Escola Internacional d'Oncologia) al Casal Cívic de Ca n'Aurell. En aquest acte, les dues entitats han volgut fer un reconeixement a les ajudes filantròpiques més destacades rebudes en els últims dotze mesos. 

Enguany, s'ha reconegut la tasca del cantant Manolo García, per la seva faceta més solidària i el seu compromís per la lluita per les desigualtats i, de forma més específica, per l'ajuda que García ha realitzat a la FEFOC en els reptes pendents en càncer de pròstata. L'artista va ser en persona al Casal de Terrassa per recollir la distinció que ha explicat que "hi ha qui pateix malalties greus, malalties urgents i li diuen que torni al cap de tres mesos. I això és una angoixa molt greu que pateix la gent perquè són qüestions vitals. T’hi va la vida".

Així mateix, també es va lliurar una segona placa a Mercè Estapè, de 16 anys, estudiant de primer de Batxillerat artístic, que ha contribuït de forma altruista en el disseny i il·lustració de diversos materials de FEFOC/EIO. Víctor Estapé, compositor i cap d’estudis del Conservatori del Liceu de Barcelona va oferir una conferència sota el títol "Euterpe i Tanatos".