Òscar Pujol puja al tercer lloc de la general de la Titan Desert

Redacció
02 de maig del 2014
Titan Desert.
Titan Desert. | Polar Adventures/Facebook
El terrassenc Òscar Pujol ha aconseguit situar-se tercer a la general després dels problemes que ha patit el líder Ibon Zugosti –s'ha perdut i, a més, en saltar-se un punt de control ha estat sancionat amb cinc hores-. El txec Ondrej Fojtik, guanyador de l'etapa d'avui, s'ha convertit en el nou líder i té moltes opcions de guanyar la Titan que acaba demà.

L’etapa d’avui, entre Erg Chebbi i Merzouga, era especialment temuda pels participants, ja que travessava les dunes del desert i presentava una de les grans novetats de l’edició d’enguany: el pas Garmin, on els participants han hagut d’assumir un tram de 40 quilòmetres de pura navegació, sense cap tipus d’indicació. L’etapa tenia 112 quilòmetres i un desnivell acumulat de 444 metres.

La Titan Desert 2014 té un recorregut acumulat de 700 quilòmetres i es disputa a través del desert del Marroc. La sisena i última etapa, aquest divendres, entre Merzouga i Maadid, només té 75 quilòmetres i es planteja com un homenatge als supervivents de la prova. Si no hi ha cap sorpresa d’última hora, Clàudia Galicia es coronarà un altre cop com a la reina de la categoria femenina.

Resum de les etapes disputades



Classificacions de la Titan Desert 2014

Classificació de la cinquena etapa

Classificació de la quarta etapa

Classificació de la tercera etapa

Classificació de la segona etapa

Classificació de la primera etapa