Bona actuació de Jordi Muela a l'XI Duatló de La Segarra

El triatleta Daniel Ratera va finalitzar en dotzè lloc en categoria cadet en el IV Triatló Vila de Blanes

29 d'abril del 2014
El triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Jordi Muela va finalitzar en setzè lloc en l’XI Duatló de La Segarra, que va celebrar-se dissabte a Sant Guim de Freixenet sobre unes distàncies de 5 quilòmetres de cursa a peu, 21 quilòmetres de ciclisme i 2 quilòmetres més de cursa a peu. Muela va aturar el crono en 1h08’41” en una prova que va dominar Roger Roca (CERRR Igualada), guanyador amb 1h03’21”. En l’apartat femení, cal destacar la quinzena posició de Carmen Jiménez amb un registre d’1h32’25”. La victòria va correspondre a Sònia Julià (CERRR Igualada), que va establir un temps d’1h14’16”. Les posicions i marques assolides pels triatletes del club van ser les següents:

16 MUELA CASTRO, JORDI 1:08:41
46 RODRÍGUEZ CHARLES, JESÚS 1:13:52
89 LERMOS EXPÓSITO, ANDRÉS 1:21:35
120 FERRER HERNÁNDEZ, SERGIO 1:39:40
15 JIMÉNEZ DÍAZ, CARMEN 1:32:25

D'altra banda, el triatleta Daniel Ratera va finalitzar en dotzè lloc en categoria cadet en el IV Triatló Vila de Blanes que va disputar-se ahir diumenge. La prova, que enceta la temporada de triatló, va constar de 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i 5 quilòmetres de cursa a peu. Ratera va aturar el crono en 1h12’49”, en una prova que va vèncer Carlos Oliver (Mallorca Training Triathlon Team) amb un temps d’1h03’07”. En categoria absoluta, el triomf va correspondre a Lucas Mola (Fasttriatlon), amb un temps de 58’13”. En l’apartat femení, la victòria va recaure en Sara Loehr (Fasttriatlon), amb un registre d1’h06’10”.