Els alumnes de l'escola d'educació especial Fatima, premiats

Els estudiants de secundària van participar en el Concurs de Contes "Conte contat, plat acabat!"

La Torre
05 de maig del 2014
Alumnes de secundària de l’Escola Municipal d’Educació Especial FATIMA han guanyat l’accèssit de la 9a edició del Concurs de Contes “Conte contat, plat acabat!” que organitza Consum Cooperativa amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Consumidor.

Aquest dimarts i dimecres, dotze alumnes del centre acompanyats de les seves mestres viatjaran a València convidats per la cooperativa per recollir el premi. L’obra que van presentar els alumnes de FATIMA, titulada "L’Òscar, el Gerard i la solidaritat", formarà part de la col·lecció Biblioteca de consum de la Cooperativa Consum. L’empresa convoca anualment aquest concurs en el marc del Dia Mundial del Consumidor a les comunitats autònomes on té presència (Comunitat Valenciana, Catalunya, Regió de Múrcia, Castella - La Manxa i Andalusia) adreçat a alumnes de cicle mitjà i superior de primària i primer cicle de secundària, a més de grups d’educació especial i centres ocupacionals.

Amb aquesta convocatòria, l’empresa vol sensibilitzar els escolars sobre els drets del consumidor, estimular hàbits de vida sans i promoure actituds responsables amb l’entorn social i ambiental, entre altres objectius. L’accèssit guanyat per l’escola FATIMA està dotat amb mil euros.