Rull recorda que va ser víctima d'un escarni i els atacs a la seu de CDC

El líder de CiU a Terrassa demana no convertir en categoria l'agressió "puntual" a Pere Navarro

Europa Press
28 d'abril del 2014
El secretari d'Organització de CDC, Josep Rull, ha rebutjat que l'agressió "puntual" de diumenge al líder del PSC, Pere Navarro, demostri que a Catalunya hi ha un clima polític de confrontació provocat pel debat sobiranista.

"CDC condemna rotundament aquesta agressió, però d'un fet puntual no se'n pot extreure una categoria", ha afegit en roda de premsa aquest dilluns des de la seu de CDC, al costat del vicesecretari general de coordinació institucional del partit, Lluís Maria Corominas, i el cap de llista de CiU a les europees, Ramon Tremosa.

Convergència no veu bé afirmar, a partir de l'agressió a Navarro, que a Catalunya hi ha problemes de convivència, i ha recordat que ell mateix va patir un escarni a Terrassa, ciutat on viu i on la seu de CDC ha estat víctima d'atacs.

"A Terrassa, si hi ha un local que ha estat agredit moltes vegades és el de CDC i mai hem plantejat que això respongui a una tensió que estigui vivint el país", ha destacat Rull, que ha deixat clar diverses vegades que Convergència rebutja i condemna el que ha passat.

"És lamentable i condemnable en qualsevol dels casos que un representant electe del poble català sigui agredit, independentment de la raó", ha afegit.