La Iaia, Joana Serrat i Nueva Vulcano, a l'Embassat 2014

Jordi Palmer
26 d'abril del 2014
El grup La Iaia, un dels atractius del sisè Embassa't 

La Iaia, Nueva Vulcano, Joana Serrat i El Petit de Cal Eril són els principals grups i cantants que que participaran en la sisena edició del Festival Embassa't de Sabadell (Vallès Occidental), mostra de música independent que aquest anys s'avança al calendari per celebrar-se els dies 26 al 28 de juny.

En la presentació del festival, que ha tingut lloc aquest divendres a l'Antiga Fàbrica Damm, Arnau Solsona, codirector del certamen, ha destacat la importància de l'Embassa't com a "mostra de l'escena alternativa", precisament en un moment que el país viu "una bombolla de festivals" i ha volgut singulartizar el festival sabadellenc ja que "no hi ha cap altre festival del amteix perfil". 

El cartell de l'Embassat, que combina música en directe amb sets de DJs, el completen Anímic, Oso Leone, Pau Soler, Heardbirds, Súper Gegant, Balago, Boreals, Bradien (DJ), Brigitte Laverne, Brunetto (DJ), Buffetlibre, Clip! (DJ), Da Souza, Deser, Diego Armando DJ i We like Turtles, entre d'altres. Els concerts es faran al Jardins de l'Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell i el mirador del Museu del Gas de la Fundació Gas Natrual Fenosa, on s'ubicarà l'espai d'electrònica.