La parròquia de Sant Joan de Matadepera celebra el centenari

Aquest dissabte tindrà lloc una missa a la plaça de l'Església

per La Torre, 26 d'abril de 2014 a les 06:22 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 d'abril de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dissabte, dia 26, és el Dia del Centenari de la Parròquia de Sant Joan. L’Església de Sant Joan celebra aquest 2014 els seus primers 100 anys d’existència. Ja fa un segle des que es van començar a celebrar misses, batejos i casaments al nou edifici del centre de Matadepera, que substituïa l’antiga parròquia de Can Roure, que poc a poc va quedar abandonada. I encara que la benedicció oficial de l’edifici no arribaria fins al 1917, i les obres s’allargarien durant pràcticament 15 anys més, la parròquia celebra aquest any el seu centenari.

L'acte central tindrà lloc aquest dissabte. A les 2 del migdia, un dinar a la Sala Parroquial amb els mossens de l’arxiprestat, les autoritats del poble i la presència del Bisbe de Terrassa. I a la tarda, a les 5, una gran missa a la plaça de l’Església, ocupant part del carrer Sant Joan i la carretera de Terrassa; seguida d’un berenar popular amb activitats infantils a partir de 2/ 4 de 7 de la tarda.

 

Participació