Atenea Carter coronada millor "Veu" del Big Cast Live 5

Lluïsa Tarrida
01 de maig del 2014
Bon paper dels terrassencs en la cinquena edició del Big Cast Live! . Dels dotze grups emergents que van actuar el passat dissabte a la sala Razzmatazz 2, tres eren de la nostra ciutat. Alegria immensa per tots ells però sobretot per Another Way ja que la seva cantant Atenea Carter va rebre el premi a la millor "Veu" del certamen. A més del duo format per MarkRock i Carter, també hi van participar Chaos Control i This is Riot. Els guanyadors d'aquesta edició van ser The Moan.

Another Way és un duo format des del 2008 per MarkRock (guitarra i productor) i Atenea Carter (cantant i teclista). Amb influències musicals ben diverses el resultat són cançons que barregen estils. Després que el 2009 traiessin la seva primera maqueta, l'any passat van editar el seu primer disc anomenat "I have a dream" amb deu cançons pròpies.

Carter amb el seu grup Another Way i el premi Foto: A.C.

Chaos Control
 és un  grup de punk/rock al més pur estil californià, tot i ser originaris de Terrassa i Sabadell. Influenciats pels grups punk/rock britànics i nord-americans, el grup compon les seves pròpies cançons. Els membres de la banda són: Low (veu i guitarra), Martí (baix i veu), Ferran (guitarra i veu) i Ari (bateria i veu).

This Is Riot is una banda de rock creada el 2012 i formada íntegrament per noies. Realitzen les seves pròpies cançons però també versions i covers. Les components són Cecília Coca (baix), Aurora Coca (percussió i veu), Berta Massot (trompeta) i Ariadna Font (guitarra). 

Chaos Control actuaran aquest dissabte a la gran final Foto: Big Cast Live