El color de cada rosa parla... Vols saber-ne el significat?

Redacció
23 d'abril del 2014


Des de l'antiguitat, les flors s'han utilitzat per donar a conèixer i transmetre sentiments . El llenguatge de les flors té els seus orígens a Orient i s'ha transmès de generació en generació i de cultura en cultura, passant per l'Antic Egipte, l'Edat Mitjana, el Renaixement, fins a arribar al Romanticisme, època aquesta en què va tenir el seu màxim apogeu.

La rosa vermella és tradicionalment la que es regala a la parella, i estadísticament, representen el 90% de totes les comercialitzen , però per si tens altres compromisos, missatges especials o senzillament aquest any vols canviar...

Hi ha un llenguatge popular associat a les flors i una alternativa per a cada ocasió:

Rosa  Vermella : Símbol de l'amor,  els enamorats escullen aquesta per regalar-la a la seva parella , tot i que també pot ser símbol de  respecte , per tant també és correcte oferir-la a un amic. El vermell també és símbol de  passió  excitació !

Rosa  Blanca : Símbol de  puresa i innocència . Moltes núvies les porten als seus rams, perquè simbolitza que durarà tota la vida. També estan  unides a l'amor . Si li regales a la teva parella, li estàs dient, implíctiament, que esperes un futur sòlid amb ella.  Amor pur, feliç i per sempre ! També es diu que si la regales a un malalt, li estàs demostrant que estàs pendent d'ell.

Rosa  Rosa : Simbolitza  agraïment per un favor important i afecte . El color rosa és sinònim de  bondat , també pots regalar-la si sents  admiració  simpatia  envers el receptor.

Rosa   Groga : Aquesta és la vostra rosa! És  ideal per regalar a un adolescent ! Això diuen els experts... Per als més supersticiosos, aquest color significa una  advertència . El groc d'una rosa també es relaciona a la  satisfacció i alegria  i són una bona manera de festejar un  aniversari o un dia important .

Rosa   Taronja : Significa  joia alegria  i  satisfacció per un èxit  que s'ha assolit. També és un  senyal de precaució , i en l'àmbit sentimental  expressa un amor ple i consolidat .

Rosa  Blava : Significa  confiança , harmonia  i  afecte . És el color del cel, motiu pel qual transmet sentiments de  llibertat  i  franquesa . Les flors blaves són molt relaxants i tranquil·litzants.  Si li regales roses blaves a algú que està angoixat, l'ajudaràs a sentir-se més calmat .

Rosa  Verda : Si tens el detall de regalar una rosa d'aquest color, estaràs expressant  esperança descans joventut  i  equilibri . També és una bona rosa per als adolescents.

Rosa  Lila : Representa  seducció  i  desig . El Lila també és el color de la  noblesa  i la  feminitat . Perfectes, doncs, per regalar a una dona.

Rosa Negra : Vol dir  separació tristesa mort  i  nocturnitat . Pensa't-ho dues vegades abans d'oferir-ne una.

Rosa  Gris : Aquest color està lligat a la  tristesa , la  vellesa , l' avorriment  i el  desconsol .