Genís Zapater guanya La Tri-neu, el triatló de muntanya de la Molina

22 d'abril del 2014
Genís Zapater, al podi de La Tri-neu. Foto: UEC

Genís Zapater (Ski Club Camprodon) va guanyar aquest cap de setmana la segona edició de la Tri-neu, el triatló de muntanya de la Molina. L'esportista de Matadepera va ser el més ràpid en categoria individual en combinar el córrer, la BTT i l'esquí de muntanya fins a arribar al Niu de l'Àliga, a uns 2.500 metres d'altitud.

Zapater va completar el recorregut amb 1 hora, 42 minuts i 4 segons, quatre minuts més ràpid que Sebastià Catllà i amb un marge de quasi 10 minuts respecte David Magan, que va completar el podi individual. Per equips,  Xavi Roca, el també matadeperenc Jan Margarit i Robert Miguélez, van ser una mica més ràpids i van arribar a la meta amb 1:36:66.

En dones l'equip format per Míriam Martínez, Laura Balet i Erola Bisquert van ser les més ràpides amb un temps de 2.14.27, pràcticament el mateix que Txell Giménez (2.14.38), que va guanyar en categoria individual. Tots els guanyadors van tenir al podi un record pel pare de Genís Zapater, que actualment està hospitalitzat per un problema de salut.