Setmana plena d'actes culturals a l'Ateneu Terrassenc

L'entitat prepara conferències, presentacions de llibres, concursos i Festa de la Poesia

La Torre
21 d'abril del 2014
Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, l'Ateneu Terrassenc ha organizat al llarg de tota la setmana una sèrie d'actes culturals. 

Dimarts, 22 d’abril, 19:30 h: a l'Ateneu, presentació del llibre “Res a perdre”. A càrrec de la seva autora, Gemma Solsona, gestor administratiu, grafòloga i escriptora; Jordi Torres, president de l’Associació de Poetes Terrassencs i Jordi Llavina, escriptor i crític literari.
 
23 d’abril, a la Plaça Vella, viu la Diada de Sant Jordi amb l’Ateneu! Com ja és tradicional amb motiu de la Diada de Sant Jordi, l’Ateneu Terrassenc serà present durant tot el dia 23 d’abril, amb una parada a la Plaça Vella on, a més dels llibres més actuals, un bon nombre d’autors hi seran presents per signar les seves obres.
 
24 d’abril, a les 19:30 h: conferència: “L’amor contra les dones? Joanot Martorell i Jaume Roig” A càrrec de la senyora Antònia Carré, Medievalista i escriptora
 
Divendres, 25 d’abril:
A les 19:30 h: presentació de les Bases del Premi Soler i Palet 2014 i del llibre Premi 2013. L’Ajuntament de Terrassa, amb la col·laboració de l'Ateneu Terrassenc, convoca el cinquè Concurs de Narracions curtes Josep Soler i Palet.
 
I a les 20:00 h: a l’Ateneu, conferència: "La casa més antiga de fora ciutat". A càrrec de Rafael Aróztegui, fotògraf, cofundador de l’Arxiu Tobella i Terrassenc de l’Any. A continuació a les 21:00h Sopar tertúlia amb Aróztegui sobre el tema de la conferència.
 
Dissabte, 26 d’abril, a les 19:30h: Concert de Primavera per l'agrupació coral Les Veus d'Evohé.  A continuació, Cantada de Caramelles, amb la participació de tothom.
 
Diumenge, 27 d’abril:
A les 12:00h: 58a Festa de la Poesia, organitzada per l'Associació de Poetes Terrassencs
 
I a les 7 de la tarda, Radioteatre, a càrrec del Quadre de Veus de Radioteatre, que farà la lectura dramatitzada en públic de "La mà de mico" de Salvador Vilaregut.