Manel Moles publica el llibre «No vull anar a l'escola»

per La Torre, 18 d'abril de 2014 a les 12:06 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 d'abril de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'egarenc Manel Moles

Després de la mort de la seva dona i d'un difícil periple personal i professional que el porta d'Amsterdam a la Catalunya Central i dels carrers de la Barcelona bohèmia a la presó d'Eivissa, en Frank ha de fer front a una última prova: el seu fill no vol anar a l'escola.


Prenent aquesta línia argumental com a base, Manel Moles presenta el seu llibre "No vull anar a l'escola" el qual condueix a fer un recorregut íntim i proper pel món de l'educació alternativa, oferint una visió diferent de la realitat de les escoles lliures i de l'educació en família actual al nostre país.

Manel Moles (Terrassa, 1972) és consultor informàtic i professor de secundària. Ell i la seva dona eduquen els seus tres fills a casa. Ha escrit diferents articles sobre l educació a casa i ha participat en xerrades i debats sobre aquest tema. És membre de la Coordinadora Catalana pel Reconeixement i la Regulació de l Educació en Família

 

Participació