Masterclass sobre el Mindfulness

Es tracta d'un sistema innovador per gestionar l'estrès a la feina

per La Torre, 20 d'abril de 2014 a les 09:47 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 d'abril de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Euncet Business School, adscrita a la UPC, vol oferir el màxim d’eines i recursos a empresaris, directius i emprenedors de l’entorn perquè obtinguin millors resultats en els seus negocis. Per això, per al proper dijous 24 d’abril, ha organitzat una nova masterclass que ensenyarà a gestionar l’estrès a la feina amb un sistema innovador que es diu Mindfulness.

Sota el títol Noves tècniques per gestionar l’estrès a la feina: Mindfulness, la lliçó magistral anirà a càrrec de Jordi Pagès i Carles Guillamon, socis de Tropos, empresa dedicada a la formació i el desenvolupament de persones i empreses. Tots dos són consultors acreditats per Acc1ó i per la Diputació de Barcelona en les àrees d’Organització i Desenvolupament de Persones.


Aquest sistema mostra com millorar la capacitat per prendre decisions, la resiliència i els resultats. És una tècnica que s’estructura en dos eixos: la focalització de l’atenció i el trencament d’hàbits de pensament i comportament. Aquestes pràctiques ajuden a tractar amb la pèrdua de la motivació i la il·lusió, l’esgotament, la irritabilitat o l’ansietat, entre d’altres, que provoquen les diferents situacions d’estrès laboral. De fet, quan un directiu manifesta por o dubtes en la presa de decisions, l’eficàcia dels equips disminueix i l’entusiasme i l’orientació als resultats desapareix de la primera línea. L’empresari acaba actuant a la defensiva, una actitud que genera tensió, paràlisi i/o baixa concentració en els aspectes importants de l’objectiu a assolir.

La sessió tindrà lloc a l’Aula 1-2 de l’Euncet de 19 a 21 h. L’assistència és gratuïta, però com l’aforament de la sala és limitat, les inscripcions es faran per ordre de sol·licitud al mateix centre.

 

Participació