Prunés treu un nou conte amb la Berta com a protagonista

Lluïsa Tarrida
19 d'abril del 2014


El personatge de la Berta, creat per la terrassenca Júlia Prunés tindrà nova aventura per aquest Sant Jordi. Es tracta del tercer conte que publica gràcies a l'editorial egarenca Omniabooks i portarà per títol "Que m'escoltes, Berta?". Formarà part de la col·lecció Educació Emocional i a través d'una campanya engegada a Verkami l'objectiu és reimprimir també els dos primers exemplars que porten per títol "Tu sí que m'estimes, Berta!" i "La Berta i les ulleres de visió empàtica".

Prunés es dedica a fer activitats i tallers per a famílies, sobretot allò que tingui a veure amb l'educació emocional, de grans i petits. Fonamentalment, des de la seva faceta de doula, educadora de massatge per a nadons i dinamitzadora de tallers per a pares i mares o educadors. També és músic percussionista. Mare de tres fills. I alumna del Postgrau d'Educació Emocional de la Universitat de Barcelona.

Una de les pàgines del seu darrer llibre, Que m'escoltes Berta?

L'egarenca fa tres anys consecutius que explica els contes de la Berta a nens i nenes de cicle mitjà de les escoles de Terrassa, una activitat que subvenciona el PAME (Patronat Municipal d'Educació de Terrassa). Els contes estan pensats per llegir en família i són adequats per a nens i nenes de 5 a 10 anys.

La campanya de micromecenatge es va marcar l'objectiu d'arribar als 2.600 euros un objectiu llargament aconseguit ja que va arribar fins als 3.308 euros. Així doncs, tot fa preveure que per aquest Sant Jordi es podrà gaudir de la tercera edició dels contes de la Berta i recuperar les seves primeres aventures. En aquest tercer conte, "Que m'escoltes, Berta?" , aprèn que per escoltar no n'hi ha prou amb les orelles sinó que també li calen els ulls i tot el cos... Que per escoltar de veritat cal estar atent i disposat. Aquesta vegada, el conte ens parla d'escolta activa i de comunicació. A més, Prunés ja té en ment el que seria el 4rt conte.