BBVA recull llibres a les oficines per a casals i residències

Ajuda’l a seguir la seva aventura és el lema de la quarta edició de l’acció social del banc

La Torre
15 d'abril del 2014
Des del dilluns 14 d’abril, i durant dues setmanes, les més de set-centes oficines de BBVA a Catalunya recolliran els llibres que, posteriorment, es lliuraran a casals, residències i centres assistencials per a persones de la tercera edat d’arreu de Catalunya. “Ajuda’l a seguir la seva aventura” és el lema triat per la quarta edició del projecte social de recollida de llibres emmarcat dins del Programa de Responsabilitat Corporativa de BBVA.

L’èxit de les tres primeres edicions, en què es recolliren més de 29.000 llibres que es donaren, respectivament, a les biblioteques de les presons de Catalunya, a centres d’assistència hospitalària infantil i juvenil de Catalunya i a entitats que col·laboren amb nois en risc d’exclusió i famílies sense recursos del territori, ha encoratjat els empleats de BBVA a iniciar-ne una quarta edició enguany. La finalitat de la iniciativa és acompanyar els nostres grans i oferir-los noves il·lusions a través de la lectura.

Els llibres són una molt bona companyia que els post permetre viatjar i transportar-se a un altre món en què viure noves aventures. Per aquesta raó, omplirem les bilioteques i racons de lectura de les entitats que atenen la gent gran de Catalunya, gràcies a la col·laboració altruista dels empleats, clients i de tots aquells que vulguin apropar-se a les nostres oficines a fer la seva donació en forma de llibre de lectura.

Les més de 700 oficines de BBVA a Catalunya seran el lloc on totes les persones que participin en el projecte, tant clients com no clients i empleats del Banc, podran lliurar els llibres a partir del dia 14 d’abril en la campanya que estarà vigent fins el divendres 25 d’abril, coincidint amb la setmana de celebració de la diada de Sant Jordi.

Com a agraïment simbòlic de la seva contribució, tots aquells que participin de la iniciativa i facin la seva aportació, rebran un punt de llibre i tindran la satisfacció d’haver contribuït a omplir d’il·lusió i aventura la vida dels nostres grans. Aquest projecte és possible gràcies a la col·laboració de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) –entitat que, des de 1989 promou a tot el territori català el voluntariat en diferents àmbits com el penitenciari, de salut, gent gran, sense sostre, immigració, etc.- que, juntament amb l’Oficina del Voluntari de BBVA, ha fet costat a BBVA en aquesta acció.