La trobada a Terrassa d'instagramers, la més gran feta a l'Estat

#DescobreixTerrassa compta ja amb 420 inscrits

La Torre
11 d'abril del 2014
La reunió d’instagramers (usuaris de la xarxa social Instagram) que se celebrarà a Terrassa aquest diumenge serà la trobada oficial més gran feta mai a l’Estat Espanyol i una de les més importants d’Europa.

La cita, organitzada per l’Ajuntament de Terrassa, la Diputació de Barcelona, el col·lectiu Descobreix Catalunya i l’associació de comerciants Terrassa Centre, compta ja amb 420 inscrits, xifra que encara pot pujar, perquè la inscripció és oberta fins el mateix diumenge. Fins ara, cap de les trobades oficials que s’han fet a l’Estat han arribat als 400 participants.

El Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) oferirà l’entrada gratuïta a tots els inscrits al concurs d’Instagramers a Terrassa i obrirà les seves portes, de forma excepcional per a l’ocasió a la tarda, de 16.30 a 19 hores. 

La de Badalona va tenir-ne 300 i la de Granollers, al voltant de 200. El més habitual en aquestes cites acostuma a ser al voltant d’un centenar de participants. A les grans capitals europees, la xifra acostuma a ser de pocs centenars de persones, i la més gran a nivell mundial fins ara ha estat la de Nova York (unes 700 persones).

La trobada #DescobreixTerrassa, que començarà a les 9.30 h a la Masia Freixa, inclourà un recorregut pels principals atractius de la ciutat, com ara el Parc de Vallparadís, la Seu d’Ègara o el mNACTEC, a més d’altres activitats. Per a participar al concurs fotogràfic cal assistir a la trobada i publicar les imatges a Instagram. Totes les imatges publicades optaran a diferents premis cedits per comerços i entitats. Les inscripcions estan tancades.

Els organitzadors de la trobada han comptat amb la col·laboració de diferents empreses i institucions de la ciutat: el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, el Museu de Terrassa, Afinia Hoteles, Doubletree by Hilton Hotel & Conference Center La Mola, Cerveses Moritz i diferents bars, restaurants i comerços.