El cap de l'Oficina Antifrau, a Terrassa

Parlarà sobre transparència i ètica en una trobada amb empresaris del Vallès Occidental

La Torre
08 d'abril del 2014
El grup terrassenc Palau·Rius organitza la segona edició de la Jornada Empresarial i posa sobre la taula un tema de debat que afecta empreses i institucions: la transparència. Amb l'objectiu de generar un debat participatiu, ha convidat a Daniel de Alfonso, magistrat de l'Audiència de Barcelona i actual cap de l'Oficina Antifrau de Catalunya, que conversarà amb la periodista Rosa Talamàs.

La transparència és, cada cop més, una eina de competitivitat empresarial que va estretament lligada amb la responsabilitat social de les organitzacions. Daniel de Alfonso respondrà a qüestions relacionades amb les polítiques de transparència a les pimes, els codis ètics de les empreses, la situació del delicte fiscal i la col·lisió entre transparència i dret a la privacitat.

Un format participatiu Amb la Jornada Empresarial, Palau·Rius proposa un punt de trobada per a empreses i professionals de diversos àmbits i els convida a participar- hi activament. Durant els dies previs a l'acte, les xarxes socials de la firma promouran la recollida de preguntes que suggereixin els assistents −a través de l'etiqueta #jornadapalaurius−, que després s'inclouran a l'entrevista.

La segona edició de la Jornada Empresarial té lloc el proper dijous 10 d'abril, de 18.45 a 21.30 a la Nova Jazz Cava de Terrassa (passatge Tete Montoliu, 24). Després de l'entrevista, hi haurà un còctel amb jazz en directe.